Kropsbehåring er ganske naturligt, men nogle gange kan det godt være lidt i vejen. Derfor er det godt at have en skraber eller barbermaskine tilgængelig. Men hvad er egentlig bedst? Få tips og tricks til at vælge det rigtige barbergrej! 

Redskaber til at fjerne kropsbehåring er som regel uundværlige genstande på et badeværelse. Nogle mænd har faktisk lige frem barbermaskinen med i bilen, på vej til arbejde – så kan man lige trimme skægget i bakspejlet. 

Skrabere og barbermaskiner kan forskellige ting, og det er klogt at have begge dele i sit arsenal af barbergrej. Men hvis man endelig skal vælge, hvad fungerer så bedst? Og hvilke produkter skal man vælge? Læs med og bliv klogere. 

Find den rette barbermaskine 

En barbermaskine test kan hjælpe dig med at finde den rette barbermaskine. Der er mange skægnørder derude, og derfor er der også mange produkter på markedet. De er selvfølgelig varierende i pris og i kvalitet, så derfor er en test en god måde at tune dig ind på det rigtige for dig. 

En barbermaskine kan have flere fordele. Den er supergod, hvis du har skæg, der skal formes og trimmes på en bestemt måde. Til et større skæg kan du ikke nøjes med skraberen – for så skraber du det jo bare af igen. 

Skrab dig glat uden at skære dig 

En skraber er til gengæld et smart redskab, hvis du gerne vil have hage og kinder glatte. Hertil hører selvfølgelig en god barberskum, så skraberen glider problemfrit, og man ikke skærer sig. Vælg en skum, der ikke er alt for parfumeret, for det kan godt irritere huden. 

Omvendt er der også nogle mænd, der kan have samme problem ved brug af barbermaskine. Så hvis du får røde knopper eller lignende af maskinen, kan det være, at du skal prøve at skifte den ud med skraberen, hvis det er muligt. 


Kommentarer

Skraber eller barbermaskine? — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *