Barberskraber på abonnement er det ny sort

Men hvorfor? Fordi at udvalget i supermarkederne enten er de dyre Gillette eller noget billigt kinesisk bras, der river din kind til blods.

Flere smarte iværksættere har lavet nogle geniale tjenester, hvor du kan få en højkvalitets barberskraber abonnement, hvilket betyder at du med måneders mellemrum får tilsendt nye barberblade. Det er nemt, billigt og rigtig god kvalitet.

Men hvorfor lige et abonnement?

Når nu supermarkederne ikke vil tage produkterne ind (sikkert fordi at profitten er for lav), så er det jo smart at det kører fast på abonnement, så du ikke glemmer at købe nye blade. Og de er jo både flade og lette, så de nemt og billigt kan sendes med posten. Og et barberskraber abonnement er vel ikke så meget anderledes end dit abonnement hos Falck, FDM, TDC, Netflix, Aarstiderne og hvad de nu ellers hedder.

Vi har lavet en liste over alle de gode udbydere, så du kan få en billig barberskraber:
Se listen over billige barberskrabere


Et barberskraber abonnement kan fås ned til 23 kr. per måned. Og du får kvalitetsblade med 4 lag, gummimembran og aloe vera gel for oven. Du vil formentlig have svært ved at vurdere om de mange billige skrabere på abonnement er dårligere eller bedre end de dyre fra supermarkeder.

Men en ting er sikkert – Du sparer på til 60-70% i forhold til en tilsvarende barberskraber i dit lokale supermarked.

Se det er sund fornuft – og samtidig støtter du danske iværksættere istedet for de store multinationale koncerner.