Billige barberblade kan fåes mange steder på nettet. Du behøver ikke de dyre barberblade i supermarkeder. Flere nye iværksættere er poppet op med alternativer til Gillette, så du ikke behøver at betale 149 kr. for 4 blade i Føtex.

Du kan dog også købe barberblade for billigt. Personligt, så fortrækker jeg 3-4 blade og gerne med aloe vera kantbånd i toppen. Jeg har lavet en liste over alle de steder som sælger billige barberblade.

Se listen over alle som sælger billige barberskrabere og barberblade

Barberblade kan også fås i de nye udgaver, hvor du selv sliber dem, men vær opmærksom på at de kan komme til at ruste på undersiden, hvilket du ikke kan slibe væk. Så vælger du et produkt som Razorpit, hvor du selv sliber, så sørg for at holde den ren og tør efter hver barbering.

billige barberblade

Billige barberblade som abonnement

Flere af de nye spændende koncepter til mænd er abonnementsbaseret, hvor du får et fint introtilbud med en barberskraber og så får du jævnligt sendt barberblade med posten. Der er nogle rigtig fint spillere på markedet, som leverer fuldt ud på niveau med Gillette.

Guide til brug af barberblade

Sådan laver du en fuldendt barbering:

  1. Blødgør huden med varmt vand
  2. Tør den let over med en ren klud
  3. Påfør barberskum og lad det sidde 60 sek.
  4. Lad din barberskraber ligge i varmt vand i mindst 60 sek. inden brug
  5. Barber dig med rolig hånd. Om nødvendig mod hårene, hvis det ikke gør for ondt. Så får du en endnu tættere barbering.
  6. Efter barbering fjerner du skum-rester med hænderne og varm rindende vand.
  7. Du tager nu en ny ren klud som skyldes i iskoldt vand fra hanen og tørrer mod kinden for at få lukket porerne igen.
  8. Sidst, så skal du blot lade dig lufttørre og rengøre din barberblade. Sørg for at få banket alle hårene af bladene og pust for at vandet væk, så den ikke begynder at ire.