Reklame

Nogle mennesker er så heldige, at de, når de køber et hus, simpelthen får noget skovareal med til huset. Det er som oftest fordi, man køber et hus ude på landet, hvor der er en masse små skove, der så hører til de forskellige husstande. Det er et privilegie, da det åbner en masse muligheder at eje skovareal.

Man får først og fremmest en masse areal, det vil sige, at alle de fordele, der ellers er tilknyttet det at eje meget grund, dem har man naturligvis også. Derudover er der nogle specielle fordele ved det at eje skovareal. Det er eksempelvis et oplagt sted for små børn at lege gemmeleg, fangeleg eller lignende til en børnefødselsdag. Derudover er skoven et super hyggeligt sted at gå ture.

Der er altså en masse fede ting ved at eje skovareal. Nedenunder kan du læse om nogle gode råd ift. det at være i besiddelse af skovareal.

Træfældning

Det er unægteligt, at man som skovejer også sommetider må fælde nogle træer, så de kan vokse op igen. Det er bare en del af det at have skovareal. Når man så har fældet de her træer, så står man så med en ny udfordring: Hvad skal man gøre med det? Man har pludselig en masse træ, som man ikke ved, hvad man skal gøre af.

I sådan en situation, vil det være super praktisk, hvis du/I havde en brændekløver. En brændekløver kan gøre store træer mindre og mere overskuelige, hvilket er super smart. Find mere information om brændekløvere her.

Derudover vil det også være super smart at sætte en eller anden form for lys i jeres skov. Det vil både signalere overfor fremmed mennesker, at den her skov tilhører jer, og I vil også selv kunne benytte det, hvis I ville gå ture om aftenen.


Kommentarer

Gode tips til dig, der ejer noget skovareal — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *